FairBioProducts


De naam zegt het al; eerlijke biologische producten. Producten die zonder pesticiden en landbouwgif worden verbouwd en zonder e-stoffen of andere onnatuurlijke toevoegingen of bewerkingen worden gemaakt! FairBioProducts importeert en verkoopt producten zoals, olijfolie, wijn, amandelen, honing, marmelade en gazpacho. Ook hebben wij diverse cosmetische producten, zoals badolie en bodycrèmes. Alles op biologische basis dus! Bio-producten zijn veel gezonder smaken ook veel beter. De producten komen op dit moment voor een groot gedeelte uit Spanje en zijn nieuw op de Nederlandse markt.
 
Door het directe contact met onze leveranciers die wij regelmatig terplaatse bezoeken weten wij dat de biologische boeren echt een passie voor hun producten hebben waarbij de gezondheid van de mens en dier ook nog eens voorop staat. Bij de verbouw en productie worden het milieu en onze planeet daardoor maximaal beschermd. De biologische boeren zijn verenigd in een coöperatie en krijgen een faire prijs voor hun product!
 
FairBioProducts streeft er continu naar om gezonde en waardevolle producten op de markt te brengen. de producten worden streng gecontroleerd en voldoen aan hoge biologische kwaliteitsnormen. 

FairBioProducts staat voor Natural Power!